Sery krowie dojrzewające od 1 do 2 lat

119 zł/kg
Sery krowie dojrzewające od 1 do 2 lat
Sery krowie dojrzewające od 1 do 2 lat

Sery twarde o zrównoważonym do wyraźnego szerokim smaku, wytworzone z wyselekcjonowanego mleka krowiego pozyskanego tylko od jednego stada, w hodowli pastwiskowej o możliwie najlepszych warunkach wypasu.

Orzechowy Orzechowy – pełny do wyrazistego

Ser dojrzały, najczęściej twardy o wyraźnym do intensywnego smaku orzecha.

Maślany Maślany – delikatny do wyraźnego

Ser dojrzały, półtwardy do twardego o smaku maślanym od delikatnego do wyraźnego.

Wyraźny Intensywny – intensywny do pikantnego

Ser dojrzały, często niewiele poniżej 2 lat, najczęściej twardy do struktury krystalicznej, o wyraźnym do pikantnego smaku.