- Strona główna
- Sklep
-
Sklep
-
Sery krowie
-
Sery owcze
-
Elita Serów 4 smaki
- Wyselekcjonowane: 2 smaki sera krowiego i 2 smaki krowich Serów Prezesa, w tym jeden ok. 2-letni (21)
- Wyselekcjonowane: 1 smak sera krowiego, 1 smak sera owczego, 2 smaki krowiego Sera Prezesa, w tym jeden ok. 2-letni (32)
- Wyselekcjonowane: 1 smak sera krowiego, 1 smak sera owczego, 1 smak krowiego Sera Prezesa oraz 1 smak owczego Sera Prezesa (16)
- Wyselekcjonowane: 1 smak sera krowiego, 1 smak sera owczego i 2 smaki Serów Prezesa: 3-letniego krowiego i dojrzałego owczego (brak)
-
Sery krowie
- Historia
- O serach
- Kontakt
- Sklepy stacjonarne
-
- Sery krowie
- Sery owcze
- Elita Serów 4 smaki
- Wyselekcjonowane: 2 smaki sera krowiego i 2 smaki krowich Serów Prezesa, w tym jeden ok. 2-letni (21)
- Wyselekcjonowane: 1 smak sera krowiego, 1 smak sera owczego, 2 smaki krowiego Sera Prezesa, w tym jeden ok. 2-letni (32)
- Wyselekcjonowane: 1 smak sera krowiego, 1 smak sera owczego, 1 smak krowiego Sera Prezesa oraz 1 smak owczego Sera Prezesa (16)
- Wyselekcjonowane: 1 smak sera krowiego, 1 smak sera owczego i 2 smaki Serów Prezesa: 3-letniego krowiego i dojrzałego owczego (brak)
- Sery krowie
Krowie Sery Prezesa
Sery z wyselekcjonowanego mleka krowiego pozyskanego tylko od jednego stada, w hodowli pastwiskowej, o możliwie najlepszych warunkach wypasu, półtwarde do twardych, czasem kremowe, najczęściej z chrupiącymi kryształkami aminokwasów, o wyraźnym pięknym szerokim smaku lub harmonii smaków, które w procesie dojrzewania uzyskały wyjątkową, niezwykle ciekawą konsystencję i gamę smaków. Tę konsystencję, smak i najczęściej chrupkość kryształków trudno znaleźć w innych ofertach.
Ser dojrzały najczęściej znacznie powyżej 1 roku, o pięknym smaku, miękkiej kremowej konsystencji najczęściej z chrupkością kryształków.
Ser dojrzały twardy lub półtwardy o luksusowym smaku rozpływający się w ustach najczęściej z chrupiącymi kryształkami.
Ser twardy do struktury krystalicznej, długo dojrzały o pięknym wyraźnym smaku do pikantnego.
Ser dojrzały najczęściej do 1 roku, twardy do półtwardy rozpływający się do aksamitnego kremu o delikatnym smaku.
Ser dojrzały najczęściej powyżej 1 roku, twardy o pięknej zharmonizowanej gamie wyraźnych smaków.
© 2021 Copyright by Prawdziwe Jedzenie sp. z o.o. Realizacja: Internet Arts