
Wyselekcjonowane: 1 smak sera krowiego, 1 smak krowiego Sera Prezesa i 2 smaki serów owczych

Kompozycja serów zarówno krowich jak i owczych jest silnie zróżnicowana pod względem smaku, konsystencji jak i okresu dojrzewania.
Skład - ser krowi: pasteryzowane mleko krowie, podpuszczka, sól, kultury bakterii.
Skład - ser owczy: surowe mleko owcze, podpuszczka, sól, kultury bakterii.
Wartości odżywcze - ser krowi (w 100g produktu): wartość energetyczna* 1853 kJ / 447 kcal, tłuszcz* (w tym kwasy tłuszczowe nasycone) 37,00 g / 24,15 g, węglowodany* (w tym cukry) < 0,5 g / <0,5 g, białko* 24,77 g, sól* 1,22 g (* - wartości średnie).
Wartości odżywcze - ser owczy (w 100g produktu): wartość energetyczna* 1836 kJ / 442 kcal, tłuszcz* (w tym kwasy tłuszczowe nasycone) 36,02 g / 23,8 g, węglowodany* (w tym cukry) 2,68 g / <0,5 g, białko* 26,97 g, sól* 1,35 g. (*- wartości średnie).
Waga: 500 g - 700 g (ze względu na różne wielkości serów, z których pochodzą ćwiartki)


Zestaw Elita Serów

Zestaw Elita Serów

Zestaw Elita Serów

Zestaw Elita Serów

Zestaw Elita Serów
